Det er to måter du kan bruke for å legge video i innlegget ditt.

1) Den enkle måten

Den enkleste måten å legge inn video på er å først aktivere en plugin som heter XHTML Video Embed. Den finner du i kontrollpanelet under menyen «Plugins». Når den er aktivert får du en side som heter «XVE» under menyen «Settings». Der haker du av for de videotjenestene du vil hente video fra.

Når du så skal legge inn en video, fra for eksempel YouTube, i innlegget ditt skriver du enkelt og greit denne koden der du vil at videoen skal ligge:

Du kan skrive inn denne koden både i visuell-modus og html-modus.

2) Den tradisjonelle måten

YouTube og andre video-tjenester gir deg mulighet til å bruke videoer i din egen blogg med en embed-kode. På YouTube ser den slik ut:

Denne koden limer du inn i innlegget ditt, men først må du velge html-modus i editoren.