Den viktigste siden i dashbordet er naturlig nok der du skriver innlegget. Du finner siden ved å enten klikke «New Post» oppe i høyre hjørne, eller på «Add New» i venstremenyen for «Innlegg». Vær obs på at det er forskjell på å skrive innlegg og sider. Et innlegg legger seg omvendt kronologisk nedover i bloggen din, mens sider ligger selvstendig. Sider egner seg til å fortelle om deg selv eller hva bloggen handler om, mens innlegg er de daglige oppdateringene som bloggen består av.

For å gå til siden der du skriver innlegget klikker du altså på en av disse linkene:

Knapper

Siden har to hovedfelter, ett for å skrive tittel og ett for å skrive innleggsteksten, samt en knapp for å publisere. I tilleg har den en rekke andre muligheter, og de viktigste ser du i skjermbilde nedenfor.

kontrollpanel-nyttinnlgg